Son 22 maart 2021

In deze nieuwsbrief staan een aantal voornemens van het bestuur die zij met u willen delen.

Om te beginnen een woord van de voorzitter.

Beste leden,

Als u deze nieuwsbrief ontvangt, zijn velen van onze doelgroep al gevaccineerd.  Mogelijk betekent dat het al wat opluchting zal geven bij u allen thuis.

Bijeenkomen is nog steeds niet aan de orde, maar langzamerhand komen we weer een stapje dichterbij het ontmoeten van elkaar.

Het zal nooit alles goed maken wat we allemaal hebben moeten doorstaan. Corona heeft voor velen van ons de nodige sporen achtergelaten. Maar bij elkaar komen, elkaar een hand geven, samen erover praten, is een nieuw perspectief, en misschien krijgen we er iets moois voor terug. Respect  voor het leven, liefde en aandacht voor elkaar.

We waren een beetje beland in een wereld van ..Ikke..en…. maak het zelf maar af.

Het bestuur is aan het bedenken hoe we weer open kunnen, iedereen weer te kunnen ontmoeten. Wie weet zelfs met een handdruk om jullie te kunnen verwelkomen.

Laat ons met dat vooruitzicht  het Paasfeest vieren, een feest van HOOP en een nieuw begin.

Als u deze nieuwsbrief ontvangt, hopen we dat u al geproefd  heeft van de Paas verrassing, die we bij alle leden hebben bezorgd. We vragen U om de bingo kaarten goed te bewaren. De uitleg over de bingo kaarten vindt u ook in de nieuwsbrief.

Iedereen kent het spreekwoord,” de laatste loodjes wegen het zwaarst”.

Vandaar dat wij  hopen dat u zich nog even op kunt laden voor een beetje geduld.

Bestuur KBO Son.

Ciel Saris, voorz.

De BINGO-kaarten

We lopen we met deze nieuwsbrief al vooruit op een van de nieuwe bijeenkomsten,” een bingo middag”.  Een feest voor iedereen met de al ontvangen GRATIS BINGO KAARTEN.

Houdt U niet van bingo, dan willen we U toch heel graag WELKOM heten op die middag, en kunt U de kaarten gebruiken voor een gratis consumptie.

We maken natuurlijk op tijd bekend wanneer de Bingo plaats zal hebben.

Bewaar deze kaarten dus goed!!!

Enkele websites die ook voor u van belang kunnen zijn.

Onze eigen website: www.kbo-son.nl

De website van KBO Brabant: www.kbo-brabant.nl

Op deze website vindt u allerlei interessante aanbiedingen en wetenswaardigheden. Als u deze website eens bekijkt, is er misschien voor u ook iets wat van belang kan zijn.

E mail adressen.

Het bestuur vraagt nogmaals aan u om een e-mail adres door te geven als u dit nog niet hebt gedaan. Een mailtje sturen is voldoende.

• De belasting invulhulpen

• Heeft u moeite met uw administratie? Vraag hulp en er wordt samen met u

naar een oplossing gezocht.

verzekeringen.

• Voor kleine klussen in en om het huis u contact op kunt nemen met klus-ouderenhulp.nl Dat is de heer E.Cleven  Texellaan 33 5691 ZL Son. telefoonnummer 06-12296611. Eric is lid van onze vereniging.